ELEKTRONİK BÖLMƏLƏR VİZƏ GİRİŞ FORMASI Form: DS-5501 (DV-2021 təftişi)

Birinci hissə - Ərizə məlumatı

1. Adı
2. Cins
 
 
3. Doğum tarixi
4. Doğulduğunuz şəhər

Yalnız Doğum Şəhərinə daxil olun. İlçe / vilayət / əyalət / əyalətə daxil etməyin.

Doğma şəhər

5. Doğulduğunuz ölkədə
DV Proqramı üçün uyğunluq ölkəsi
Uyğun olduğunuz ölkə normal olaraq doğma ölkənizlə eyni olacaq. Uyğun olduğunuz ölkə sizin yaşadığınız yerlə əlaqəli deyil. DV proqramı üçün uyğun olmayan bir ölkədə anadan olsanız, xahiş olunur, iddia şəklində başqa bir seçim olub olmadığını görmək üçün ölkənin İzahı ilə tanış olun.
Doğulduğunuz ölkəyə əsaslanan uyğunluq tələb edirmi?
Əgər yoxsa, siz uyğunluq tələb etdiyiniz ölkəyə daxil olmalısınız
7. Pasport
Müxtəlif Viza Proqramına giriş üçün, hazırda vətəndaşlıq ölkənizdən etibarlı, istismar olunmamış pasportunuz olmalıdır, istisna edilmirsə (aşağıya baxın). Zəhmət olmasa A və ya B cavablarını verin.

A) Pasport məlumatları

Pasportda Ad:

Pasport nömrəsi

Pasportun müddəti:
Buraxılış ölkəsi / orqanı

B) Pasportdan azad olunma

Mən başa düşürəm ki, sonradan pasport tələbimdən azad olunmadığım təqdirdə, müxtəliflik vizası proqramından kənarlaşdırıla bilərəm.
8. Ərizəçinin fotoşəkili

Fotoşəkillər eDV giriş zamanı təqdim edilməlidir. Fotoşəkillərin yenilikləri, fotoşəkillərin tərkibi və qəbuledilməz mənşəyi olan bütün xüsusiyyətlərə uyğun olmayan fotoşəkillər bütün girişin diskvalifikasiyası üçün əsas ola bilər. Üz xüsusiyyətlərini dəyişdirən fotoşəkillərin hər hansı manipulyasiyası bütün girişin diskvalifikasiyası üçün əsasdır. Şəkil nümunələri səhifəsində nümunələrə baxın.

Rəqəmsal imic üçün texniki xüsusiyyətlər və kompozisiya xüsusiyyətləri üçün 2020 İxtiyari Immiqrant Viza Proqramının (DV-2020) Təlimatına baxın.

Görünüşü eDV'ye daxil etmək üçün aşağıdakı metodlardan birini istifadə edəcəksiniz:

  • Yeni bir rəqəmsal şəkil çəkmək,
  • Verilmiş fotoşəkil taranmaq üçün rəqəmsal bir skaneri istifadə edin.

Şəkil təlimatları / Şəkil nümunələri səhifəsinə keçid

'Yeni Fotoğrafı Seç' düyməsinə basmaq, fotoşəkini saxlayan fayl axtarmaq və seçilməyə imkan verir. Seçildikdən sonra fayl adı və şəkil göstərilir. Şəkil doğru deyilsə, yeni bir fayl seçmək üçün 'Yeni Foto seçin' düyməsinə vurun.

Yeni Foto seçin
9. Poçt ünvanı
10. Bu gün yaşadığınız ölkə
11. Telefon nömrəsi
12. E-poçt ünvanı
(Qeyd: Bu e-poçt ünvanı siz seçildikdə sizə əlavə məlumat vermək üçün istifadə olunacaq.)
13. Bu gündən etibarən əldə etdiyiniz ən yüksək təhsil səviyyəsi nədir?
Tam təhsil kursunun (peşə məktəbləri və ya bərabərlik dərəcələri qəbul edilə bilməz) tamamlanmasını əks etdirən orta təhsil diplomu və ya ən azı iki il təlim və ya təcrübəyə malik olmaq üçün tələb olunan bir işəgötürən olmalıdır Sizin işinizə uyğun olub olmadığını görmək üçün http://www.onetonline.org/ səhifəsinə daxil olun).
14. Sizin hazırkı nigah statusunuz nədir?
Hüquqi ayrılıq, bir cüt evli qaldıqda, məhkəmə qərarından sonra ayrı yaşamaq şərtidir. Əgər siz və həyat yoldaşınız qanuni olaraq ayrılarsa, həyat yoldaşı "Diversity Visa" proqramı ilə sizinlə immiqrasiya edə bilməz. Siz qanuni olaraq ayrılmış bir həyat yoldaşınızın adını daxil etməyi seçsəniz, cəzalandırılmayacaqsınız.
Əgər məhkəmə qaydasında qanuni olaraq ayrılmadıysanız, müxtəlifliyə görə viza almaq üçün ərizə verməzdən əvvəl boşanmağı planlaşdırırsınızsa, həyat yoldaşınızı daxil etməlisiniz. Sizin uyğun həyat yoldaşınızın siyahısının olmaması diskvalifikasiya üçün əsasdır.
Sizin həyat yoldaşı bir ABŞ vətəndaşı və ya qanuni qalıcı rezident olduğu təqdirdə, onu girişinizdə qeyd etməyin.
15. Uşaq sayı
Uşaqlar daxil olan bütün bioloji uşaqları, qanuni yolla qəbul edilmiş uşaqları və evli olmayan və 21 yaşından kiçik olan övladları daxil etdiyiniz tarixə daxil edir. Bütün hüquqlu uşaqları sizinlə birlikdə yaşamamaq və ya əgər onlar Törəmə Vizalara müraciət etmək niyyətində deyillərsə, əlavə etməlisiniz. Bütün uyğun uşaqların siyahısının olmaması diskvalifikasiya üçün əsasdır. Çocuğunuz bir ABŞ vətəndaşı ya da Qanuni Daimi Rezident olduğu təqdirdə, onu girişinizdə qeyd etməyin.